Mit tegyél most?

1. Töltsd ki az űrlapot

Először add meg a számlázási adataid, majd a szállítási címed (ha eltér a számlázási címedtől). Ezután válaszd ki, az átvétel és a fizetés módját. Fizethetsz online bankkártyával vagy kérhetsz díjbekérőt átutaláshoz.

2. nézd meg az e-mail fiókod

A rendelés leadása után e-mailben elküldünk neked minden fontos tudnivalót. Ha bankkártyával fizettél a számlát egy külön e-mailben találod. Amennyiben utalást választottál, elküldjük neked a díjbekérőt az utaláis adatokhoz.

3. vedd át a könyved!

Ha házhozszállítást választottál, akkor 72 órán belül megkapod a könyvet, elsőbbségi, ajánlott postai küldeményként. Személyes átvétel esetén pedig egyeztess velem a visszaigazoló e-mailben leírtak szerint.

4. Lépj be a VIP csoportba

Ezután szeretettel meghívlak a VIP Facebook csoportba, ahol tovább csacsoghatunk sminkekről, termékekről, és más, csajos dolgokról:)

Kérdésed van? ElakadtáL?

Ha valami még nem teljesen tiszta, csak görgess az oldal aljára a gyakori kérdésekhez vagy írj egy e-mailt ide: smink@zetenyimakeup.hu

Számlázási adatok

Hány fővel szeretnél részt venni?

Product
Quantity
Price
Eszes Neszesszer könyv + Sminkeld Magad tanfolyam (csoportos)
Résztvevők száma: 2 fő,
+
65 400 Ft
Eszes Neszesszer könyv + Sminkeld Magad tanfolyam (csoportos)
Résztvevők száma: 3 fő,
+
98 100 Ft

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Eszes Neszesszer könyv + Sminkeld Magad tanfolyam (csoportos) - 2 fő  × 1 65 400 Ft
Részösszeg 65 400 Ft
Szállítás
Összeg 66 350 Ft

Hogyan spórolj tízezreket… egy könyvvel?

Ironikusnak hangzik, ha azt mondom, hogy költs el 4.350 forintot a könyvre, hogy spórolhass vele, ugye?

Pedig fogadni mernék, hogy ha átnéznéd a neszesszered, és az összes nem használt termék árát összeadnád, akkor sokkal nagyobb összeget kapnál.

Látod? Ezt már megspórolhattad volna.

Abban segít a könyvem, hogy a jövőben ezt a nagyobb összeget ne dobd ki a kukába fölöslegesen. A könyvet csak egyszer kell megvenni – de újra és újra segít neked, hogy több pénzed maradjon…
Jól hangzik, kérem a könyvet!

Garancia

Hiszek benne, hogy a könyvem tetszeni fog, és valódi hasznát veszed. De ha mégsem vagy vele elégedett, csak küldd vissza és minden kérdés nélkül visszautalom az árát.

Bizonytalan vagy?

Olvass bele!
A leírásnál már felnevettem, mert magamra ismertem, ahogy állok tanácstalanul a millió márka és főleg összetevőlista előtt :) Az külön tetszik, hogy edukálod az olvasót és nem “tukmálsz” senkire egy-egy szerinted jó vagy neked bevált terméket.

A tudatossági rész külön megfog (kőolajszármazékok, összetevők), mert felhasználóként is úgy érzem, hogy ezen a piacon kevés könnyen érthető stílusban megírt információ van még – pedig, ha jól olvastam, akkor a bőrünkre kerülő anyagok kb. 60%-a felszívódik, tehát nem mindegy, mit kenünk rá, mert a xenoösztrogének miatt felboríthatják a hormonegyensúlyt.

Enikő

Gyakran Ismételt Kérdések

Miben segít ez a könyv?

Elsősorban abban, hogy összeállítsd a saját, személyre szabott sminkkészletedet, és elkerüld a fölösleges vásárlást. Ha vettél már valaha olyan alapozót, amitől az olajos bőröd még olajosabbnak tűnt, vagy éppen olyan primert, ami teljesen kiszárította az arcod, akkor biztosan tudod, milyen bosszantó tud lenni…

Miért hallgassak rád?

Sminkes, sminktanácsadó és sminkoktató vagyok, többszáz nőnek segítettem már abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Ehhez pedig nem elég a tudás: a megfelelő termékekre is szükség van!

Mikor kapom meg a könyvet?

Bankkártyás fizetés esetén azonnal útjának indítom, vagy átveheted személyesen, így akár 72 órán belül a kezedbe veheted. Átutalás esetén az összeg beérkezésekor postázom a könyvet.

Miben más ez a könyv, mintha megnézek egy YouTube vagy egy TikTok tutorialt?

A könyvben lépésről-lépésre végigvezetlek azon, hogyan határozd meg a bőrtípusodat, színtípusodat, hogyan sminkelj a személyiségednek megfelelően, és hogyan válassz ezekhez termékeket. Ezt nem lehet 5 percben elmondani. Több mint 10 éve vagyok profi sminkes, így garantálom, hogy tudom, mit beszélek!
A könyvben hagytam helyet a jegyzetelésre is, így írhatsz magadnak emlékeztetőket, és könnyebb lesz a vásárlás.

Ez valami MLM, aminek a végén jó drága sminktermékeket sózol a nyakamba?

Jesszus, dehogy! Sőt, a könyvben konkrét márkát sem nevezek meg. Arról mesélek, mit figyelj vásárláskor: az összetevőket, textúrát, színeket, állagot… Ez alapján bármelyik drogériába besétálva megtalálod a neked való termékeket, és még csak nem is a legdrágábbak között kell keresned…
Meggyőztél, kérem a könyvet!
Nagyon hasznosnak találom a könyv teljes tartalmát. Konkrétan annyira lekötött, hogy elsőre „egy levegővételre” olvastam el. Aztán persze mélyebben beleástam magam a lényegi tartalomba, hiszen az alapoktól elkezdve mindenen végigvezet, jegyzetekkel tarkítva.

Manapság rengeteg elérhető videó áll a rendelkezésünkre ebben a témában, de teljesen őszintén……azok alapján nem feltétlenül tudjuk elsajátítani mindazt, ami számunkra előnyös. Nagyon sokszor állok (most más csak álltam :D) az üzletekben a szebbnél szebb kínálat előtt, de mindig üres kézzel távoztam……….pedig minden tetszett.

Ezzel szemben nem tudtam mi a nekem való, és a határtalan kínálat miatt teljesen elvesztem, az önbizalmammal együtt. Köszönöm ezt a nagy segítséget mind a sminkelés, mind a nőiesség megélésének elősegítése szempontjából…..imádom. Mindemellett én sem vagyok híve a túlvásárlásnak, és előszeretettel óvom a környezetet (hiszen életem a természet), ezáltal olyan érzés volt belemerülni, mintha konkrétan a személyemnek szólna

M. Dóra