Eszes Neszesszer könyv + Sminkeld Magad tanfolyam (csoportos)

65 400 Ft98 100 Ft

LEGYEN BULI A SMINKELÉS!

Fogj össze 2-3 barátnőddel, és a könyv mellé kérjetek csoportos sminktanfolyamot is!

Így jóval olcsóbb, mintha külön-külön, egyenként vásárolnátok meg, ráadásul igazán szórakoztató csajos program kerekedik belőle, ami vidám és hasznos egyszerre. A párjaitok is örülni fognak, ha ezentúl az „5 perc és kész vagyok” tényleg 5 percet jelent majd, hiszen a sminkelés már villámgyorsan fog menni:)

KÖSD ÖSSZE A HASZNOSAT A MÉG HASZNOSABBAL!

Szeretnétek  még szebb sminkeket varázsolni minden alkalomra? Mit szólnátok, ha megtanítanálak titeket néhány profi fortélyra is?

Válasszátok a könyv mellé a Sminkeld Magad tanfolyamot, és ha már a könyv alapján beszereztétek a megfelelő termékeket, megtanítalak, hogyan emelhetitek ki velük természetes szépségeteket. Kifejezetten az arcformádhoz, színeidhez, szemedhez, szádhoz szabott tippeket mutatok, amikkel villámgyorsan készíthetsz mindennapos vagy alkalmi sminket. Na de mi is az az Eszes Neszesszer?

Eszes Neszesszer könyv egy útmutató, ami segít, hogy csodásan nézz ki, ÉS még spórolj is a sminkelésen!

A könyv elolvasása után könnyedén választod ki azokat a termékeket, amik jól állnak, egészségesek, és könnyű velük dolgozni. Nem fogsz többé elcsábulni a legújabb, ám számodra teljességgel használhatatlan portékák láttán.

A könyvben a sminkelés technikájára nem térek ugyan ki, de már azzal is jelentős változást érhetsz el, ha végre megtalálod a termékeket, amik igazán illenek hozzád!

#eszesneszesszer #sminkvásárlás #sminkvásárlásiútmutató

crossmenu